TRENINGSOVERIKT

Treningsoversikt

Treningsoversikt 2020-2021

Treningsoversikt 2020-2021 kan lastes ned her.

 

Aspervika Skole

Vi starter opp   31. august

  • Mandag
Treningstider Parti Instruktør
kl.1610-1655 Hopp & Sprett, 4-7 år Siv Merete, Sissel, Mona og Tone
kl.1700-1755

1. til 4. trinn, mix

PARTI FULLT !

Siv Merete, Gine og 
kl.1800-1855 Turn 2. – 6. trinn, mix Siv Merete, Gine, Tuva, Hanne Brit
kl.1900-1955 Gym X, voksne Siv Merete
  • Tirsdag
Treningstider Parti Instruktør
kl.1610-1655 Småbarn m/foreldre, mix  Siv Merete
kl.1700-1755 5.-10. trinn, mix Siv Merete, Emilie og Ina
kl.1800-1855 Turn fra 7.trinn, mix Siv Merete, Ina og
kl.1900-2025

Volleyball, damer

PARTI FULLT !

Siv Merete

Ikke trenerorganiserte aktiviteter

  • Onsdag
Treningstider Parti Instruktør
kl.1200 -> Trilletur med vogn Møt på skolens park.plass
kl.1900-> Turgåing  
kl.2000-> Jogging  

 Priser

Kontingent til NGTF:
Pr. parti til Aspervika Trim&Turn:
Støttemedlem pr. år:
pr. kalenderår: 345,-
pr. semester: 370,-
pr. kalenderår: 345,-

 

Vel møtt!

 

Om partiene

Hei, og velkommen tilbake til et nytt turnår her sammen med oss. Vi har dette året utvidet turntilbudet vårt. Dette for at dere skal få et så bredt tilbud som mulig. De som ønsker det skal i tillegg til grunntreningen i gymnastikk kunne finne mer som de skal kunne delta på slik at de slipper å forholde seg til flere klubber / foreninger. Husk at det ikke blir flere dugnader om en går på flere parti

Ikke trener-organiserte aktiviteter: Dette er etterlyst av medlemmer. For at du ikke skal måtte gå/jogge alene har vi satt opp et klokkeslett og en dag som flere som i utgangspunktet ikke kjenner hverandre kan møtes og utføre en aktivitet i sammen. Dette skal en selvsagt ikke betale noe for.

Volleyball: Damer som møtes for å spille volleyball. Variert nivå fra nybegynner til amatør. Altså, passer også for deg J

 Idrettskolen: Norges Idrettsforbunds konsept. Barn skal få et allsidig treningstilbud innen flere forskjellige idretter og miljøer. Eks. i sal, i skog og mark, på snø og is eller i vann. Passer for alle. Trening på eksterne arena er med i partiprisen.

1.-4. trinn og fra 5.trinn: Her får en grunntrening innen gymnastikk samt utfordring i dans, teknisk turn, RG, drama og styrketrening. Passer for alle.

Turn,2.-6.trinn: Her trener vi mest på teknikker innen turn. Hopp, trampett, mattetrening og airtrack. Smart og også gå på et av partiene ovenfor for å få mest ut av treningen.

Turn, fra 7.trinn: Dette partiet er et ekstratilbud for deg som allerede går på partiet Fra 5. trinn. Her trener vi mest på teknikker innen turn. Trampett, mattetrening, airtrack, akrobatikk, bevegelighetstrening og styrketrening.

Småbarn med foreldre: Her har vi felles oppvarming og avslutning. Midtre del består av en løype der en fritt kan velge de aktiviteter en ønsker. Her skal den voksne følge egne barn og hjelpe der det trengs. Ingen nedre aldersgrense men maks alder er tom. 1. trinn.

Gym X – Styrke og bevegelighet: For voksne, både damer og menn. Nedre aldersgrense er 1. klasse på videregående. Her har vi annen hver uke styrketrening i sirkel og styrke med bevegelighetstrening. Dette er noe vi alle har godt av.

Les mer om GymX her

 

 HVORDAN BLI MEDLEM? Gå til vår nettside www.aspervikatrimogturn.no og registrer deg. Velkommen

Medlemskontingent dekker gratis inngang på våre jule- og vår oppvisninger, kontingent til Sandnes Idrettsråd, kontingent til kretsen, kontingent til forbundet og forsikring. Husk at forsikringen ikke gjelder før du har betalt kontingent. Partiavgiften dekker all trening på det/de påmeldte partiet/partier.