TRENINGSOVERIKT

Treningsoversikt

Treningsoversikt 2021-2022

Oppstart 6. September

Aspervika Skole

  • Mandag
Treningstider Parti Instruktør
     
kl.1710-1755

Barn m/foreldre

Siv Merete
kl.1800-1855 1. -3, Trinn Siv Merete, Sofie, Tone og Finn
kl.1900-1955 Gym X, voksne Siv Merete
  • Tirsdag
Treningstider Parti Instruktør
kl.1610-1655 barn m/foreldre  Siv Merete
kl.1700-1755 4.-8. Trinn Siv Merete, Sofie og Emma
kl.1800-1855 4.-10.Trinn, ekstra Siv Merete, Sofie og Emma
kl.1900-2025

Volleyball, damer

Siv Merete

Ikke trenerorganiserte aktiviteter

  • Onsdag
Treningstider Parti Instruktør
kl.1200 -> Trilletur med vogn Møt på skolens park.plass
kl.1900-> Turgåing  
kl.2000-> Jogging  

 Priser

KONTINGENT til NGTF:

pr. kalenderår: 365,-

*Til Aspervika Trim&Turn*

Pr. parti barn:

Voksen (2 parti):

Støttemedlem pr. år:

 

pr. semester: 390,-

pr. semester: 470,-

pr. kalenderår: 365,-

Vel møtt!

Treningsoversikten kan lastes ned her

Om partiene

Hei, og velkommen tilbake til et nytt turnår her sammen med oss. Vi har dette året utvidet turntilbudet vårt. Dette for at dere skal få et så bredt tilbud som mulig. De som ønsker det skal i tillegg til grunntreningen i gymnastikk kunne finne mer som de skal kunne delta på slik at de slipper å forholde seg til flere klubber / foreninger. Husk at det ikke blir flere dugnader om en går på flere parti

Ikke trener-organiserte aktiviteter: Dette er etterlyst av medlemmer. For at du ikke skal måtte gå/jogge alene har vi satt opp et klokkeslett og en dag som flere som i utgangspunktet ikke kjenner hverandre kan møtes og utføre en aktivitet i sammen. Dette skal en selvsagt ikke betale noe for.

Volleyball: Damer som møtes for å spille volleyball. Variert nivå fra nybegynner til amatør. Altså, passer også for deg J

 Idrettskolen: Norges Idrettsforbunds konsept. Barn skal få et allsidig treningstilbud innen flere forskjellige idretter og miljøer. Eks. i sal, i skog og mark, på snø og is eller i vann. Passer for alle. Trening på eksterne arena er med i partiprisen.

1.-4. trinn og fra 5.trinn: Her får en grunntrening innen gymnastikk samt utfordring i dans, teknisk turn, RG, drama og styrketrening. Passer for alle.

Turn,2.-6.trinn: Her trener vi mest på teknikker innen turn. Hopp, trampett, mattetrening og airtrack. Smart og også gå på et av partiene ovenfor for å få mest ut av treningen.

Turn, fra 7.trinn: Dette partiet er et ekstratilbud for deg som allerede går på partiet Fra 5. trinn. Her trener vi mest på teknikker innen turn. Trampett, mattetrening, airtrack, akrobatikk, bevegelighetstrening og styrketrening.

Småbarn med foreldre: Her har vi felles oppvarming og avslutning. Midtre del består av en løype der en fritt kan velge de aktiviteter en ønsker. Her skal den voksne følge egne barn og hjelpe der det trengs. Ingen nedre aldersgrense men maks alder er tom. 1. trinn.

Gym X – Styrke og bevegelighet: For voksne, både damer og menn. Nedre aldersgrense er 1. klasse på videregående. Her har vi annen hver uke styrketrening i sirkel og styrke med bevegelighetstrening. Dette er noe vi alle har godt av.

Les mer om GymX her

 

 HVORDAN BLI MEDLEM? Gå til vår nettside www.aspervikatrimogturn.no og registrer deg. Velkommen

Medlemskontingent dekker gratis inngang på våre jule- og vår oppvisninger, kontingent til Sandnes Idrettsråd, kontingent til kretsen, kontingent til forbundet og forsikring. Husk at forsikringen ikke gjelder før du har betalt kontingent. Partiavgiften dekker all trening på det/de påmeldte partiet/partier.