Dugnadsliste for turnåret 2020/21

To uker med treninger er gjennomført og vi er endelig i gang med turnåret. Vi håper at vi får fullført så mye som mulig av våre arrangementer i henhold til de smittetiltak som foreligger de aktuelle datoene. Aspervika Trim og Turn er en foreldredrevet forening som gjør at vi alle må bidra med vår del. Uten deg og ditt bidrag er det ikke mulig å drifte Aspervika Trim og Turn. Vi håper derfor at dere alle tar dere tid til å sette dere opp på den dugnaden som passer dere best. Dere kan enten kommentere på facebook under innlegget eller sende dugnadsønske til dugnadsansvarlig på epost. Om en ikke skriver seg opp på skjemaet eller gir tilbakemelding pr. e-post til elisabeth.sandve@hotmail.com innen 15.oktober tolkes det dithen at vi kan sette deg opp på den dugnaden som passer oss best. Familier med gymnaster på barnepartier må stille på en dugnad, en dugnad pr. gymnast. Voksne medlemmer, trenere og styremedlemmer trenger ikke å utføre dugnad.

Det er ingen skam å betale seg fri fra dugnad, da vi tilbyr ungdomsgymnaster å plukke opp ekstra-dugnader for at de skal få billigere treff/stevner. Ønskes det å betale seg fri betales 500kr inn til kontonummer 3260 26 02221 innen 30.oktober, (merk betaling med dugnad).

· Ved levering av frukt og grønnsaker mener vi at frukten og grønnsakene skal være oppdelt i porsjonsbiter, og mengden skal tilsvare 5 store isbokser.

· Ved levering av pizza mener vi to pizza i langpanne, ikke steikte. Helst hjemmelaget. pizzabakeren etc er ok, men grandiosa etc er ikke greit. Du skal også levere 3 liter ferdig drikke.

· ved levering av pølse mener vi 5 pølsepakker, 5 pakker pølsebrød, 1 pakke sprøløk. Du skal også levere 3 liter ferdig drikke.

· Ved levering av pizzasnurrer menes 30stk ferdigstekte..

· Ved levering av kake mener vi to langpannekaker ferdig oppskåret samt 3 liter ferdig drikke.

· Ved levering av drikke mener vi 24 porsjonspakker juice/saftdrikk eller 16 flasker (0,5 liter) brus.

Se vedlagte liste over dugnader