Treningsleir 7.-11.juni 2024 – Utrech, Nederland


Fredag;
Oppmøte på Sola hvor flyet tok oss til Utrech, Nederland. Vi ble hentet på flyplassen og kjørt til huset der vi møtte Willemijn. Vi handlet inn mat og drikke til eget forbruk før vi syklet til Down Under for middag.
Lørdag;
Morgentrim for de som ønsket. Det ble sykkeltur til gårdsutsalg og deretter til en bruktbutikk. Deretter syklet vi til sentrum i Utrecht hvor vi hadde picknik. Vi syklet så til Utrech for oppmøte til guidet sykkeltur hvor vi fikk besøke vindmøller mm. Deretter middag på et pannekakeri. Vi hadde totalt 9 timer på sykkel denne dagen.
Søndag;
Morgentrim for de som ønsket. Turen gikk til National Park Hoge Veluwe. Vi både syklet og gikk tur i parken samt hadde picknik der. De som ønsker gikk på museum. På vei hjem spiste vi hvite asperges på en restaurant som er kjendt for dette. Kun 4,5 timer på sykkel i dag.
Mandag;
Morgentrim for de som ønsket. Vi syklet til Utrech i pisseregn. 2 timer båttur der vi også spiste på båten, også med mye regn. Deretter fikk vi shopping/fri.
Tirsdag;
Avreise. Takk for en fantastisk tur i sammen med fantastiske damer. Gleder meg til neste tur 🤸‍♂️🚴‍♂️