Juleoppvisning i Hanahallen – 5. desember 2017

Tusen Takk til alle dere gymnaster som laget et flott show for oss 5. desember.
Tusen Takk til alle dere trenere som har planlagt dette i forkant og lært barna våre dette.
Tusen Takk til styret som arrangerer dette.
Tusen Takk til alle som til nå har utført sin dugnad. Aspervika Trim & Turn er en foreldredreven turnforening så her må vi alle gjøre vår del for at ting skal gå rundt. Vet du at du ikke har levert inn dugnadskjema enda så finner du det på turnens nettside www.aspervikatrimogturn.no, fyller det ut og sender det til lene@nagell-dahl.com

Snart er det årsmøte og nytt styre skal velges. Det er «vanlige» foreldre uten turnbakgrunn som sitter i styret. Vi har alltid behov for flere hender. Kan du hjelpe til i neste periode send! er du en e-post til leder@aspervikatrimogturn.no

Ønsker du å gå på et ekstra parti over jul? Ønsker du å bytte parti over jul? Ønsker du å slutte på et parti over jul? Ønsker du ikke å fortsette i sammen med oss etter jul? Ta da kontakt i god tid før jul med medlemsansvarlig@aspervikatrimogturn.no

Da ønsker vi alle en flott adventstid. Turnen starter opp igjen mandag 8. januar 2018

(klikk på bildene for å se store bilder)