Høstens treneningsoversikt

Høstens treningstilbud er nå lagt ut . Nytt av turnåret er at vi får Hopp & Sprett tilbake på programmet. Dette er et småbarnsparti for barn i alderen 4 – 7 år. Barna trener uten mor/far i salen. Barn under 4 år med eldre søsken på partiet er velkomne.

Vi håper foreldre ønsker å delta som hjelpetrener på våre parti. Ønsker du å stille som hjelpetrener send en e-post til post@aspervikatrimogturn.no

Påmeldingen til parti er ikke åpnet enda da vi er pålagt å gå over til et nytt medlemsystem 1. juli 2020. Norges Idrettsforbund har bestemt at hvert særforbund ikke kan ha egne medlemsystem, alle må kjøre det samme. Mer beskjed om når påmeldingen åpner kommer. Men nå kan hver enkel ialle fall starte planleggingen av høstens kabal.

Vet du at du eller ditt barn ikke skal være medlem hos oss fra høsten av bør du sende en e-post til medlemsansvarlig@aspervikatrimogturn slik at du ikke blir med over i det nye systemet.

Ha en fantastisk sommer og så ses vi snart igjen!

Høstens treningsoversikt